Hjem

produkter

profil

kvalitet

Kontakt

Tilbakemelding

 
 
English Spanish French Italian Japanese Norway Swedish Korean

 

International Industrial Springs ( IIS), Thane ( Mumbai ) - India etablert i år 1967 har spesialisert seg på Produksjon av Coil Springs, Industrial Springs, Disc Springs, skiver, ringer, Precision Blikk Komponenter, Stampings etc. og catering til kravene i innenlands så vel som internasjonale kunder. IIS fortsatte sin jevn vekst ved å implementere moderne produksjonsmetoder. Våre ingeniører har brukt sin tekniske bakgrunn, erfaring og ferdigheter i å utforme og forbedre produksjonsprosessen for å forbedre kvaliteten produktet. Vi er en ISO 9001: 2000 sertifisert bedrift.
Omfattende produktutvikling og testing laboratorier er tilgjengelig og brukes for vår egen produksjon, samt eller kundens proprietære utvikling.
Våre viktigste mål er individuell oppmerksomhet, tilpassede engineering, kontinuerlig forbedring og ledelsens forpliktelse til produktkvalitet og kundetilfredshet.

Kvalitetssikring er svært viktig for oss, er dermed kun høykvalitets produkter blir produsert ved å vedta nyeste teknologien. Vi er ansett for kvalitet, pålitelighet, konkurransedyktige priser og presis levering som fornuftig å velge og bruke våre produkter.

Veksten Mønsteret er veldig systematisk og vitenskapelig vurderer både bakover og forover integrasjon og også ved å ta i bruk nyeste teknologi. Vi har gode meritter når det gjelder salg og lønnsomhet og indre styrke, som har blitt oppnådd ved års erfaring på dette feltet. Vi er seriøst vurderer inkludert prestisjetunge elementer i eller spenner av produkter for å imøtekomme kravene i ulike maskinteknisk industri.
Storslått prestasjon er resultatet av dedikerte hardt arbeid satt sammen av ledende ansatte, kontorpersonell, teknisk personell og arbeidskraft i form av dem arbeider under dyktige og forutseende ledelse av direktør for selskapet. For å konkludere, når du kjøper produkter fra IIS, kjøper du kvalitet og pålitelighet.
Hele driften formen utvalg av råstoff til utsendelse av ferdige produkter går gjennom en serie av kvalitetskontroller utføres av et team av metallurg og kvalifiserte ingeniører. Gjennom forståelse av kundens behov støttet av teknisk ekspertise utviklet vår fjærer i samsvar med de strengeste standarder for presisjon og dyktighet med strengeste kvalitetskontroll i alle ledd av produksjonsprosessen.

Sjekk ut andre produkter : lockrite skiver |  Belleville skive | wave fjærskiver | taggete sikkerhet skiver | buede skiver


Tomt nr. ​​A- 26, Road nr. 10, Wagle Industrial Estate, Thane - 604, Maharashtra, INDIA
tel :
2582 1941 / 2508 / 2581 3416 faks : 91-22-2582 4478 post :
Besøk oss : www.discspringsindia.com | www.internationalsprings.com | www.bellevillewashersindia.com
 

Designet & Hosted by : MID | promotert av : GID

Best Vis: 1024 x 768 Pixels