Hjem

produkter

profil

kvalitet

Kontakt

Tilbakemelding

 
 
English Spanish French Italian Japanese Norway Swedish Korean

 

Disc Springs Skiver, Disc Skiver, External griperinger, Industrial Springs, Key Bellevilles, Serrated Belleville Washer, Split Skive Dimensjoner, Spring Lager, Spring Belleville, Mumbai, India

 

Vi har best mulig kvalitetskontroll intrastatlige foruten moderne produksjonsanlegg, det har vært øverste prioritet for alle berørte, og for å bevare den høyeste kvalitet med svært konkurransedyktig prisstruktur, til å utføre ordre på tid og for å sikre total kundenes tilfredshet. Ha erfaring fra mer enn 30 år i produksjon, har vi utviklet en meget streng kvalitetskontroll og testing av systemer. Ved disse systemene alle fjærer er kontrollert under hvert trinn av produksjonen, slik at materialet og design fullkommenhet er gitt.
Den systematiske kvalitetskontroll helt fra råvare til ferdige produkter gjør oss i stand til å oppnå tillit og verdsettelse av kunder fra ulike produsenter samt ulike bransjer og deres anerkjennelse av vår rolle som partner.

Den høye kvalitet festet til alle produktene er et resultat av nøye planlegging og samvittighetsfull testing av prosessen og et integrert kvalitetssikringssystem. Den grunnleggende oppgave er å samarbeide med kunder både i dag og i fremtiden, mot et stadig mer pålitelig sluttprodukt. Alvorlig direktiver om metoder, prosedyren bundet av strenge regler, kvalifisert testing og fremfor alt innvielsen av toppledelsen å forfølge kvalitetssikring målsettinger sikre kundene leveres med en garantert og sertifisert produkt.

På grunn av selskapets struktur og organisasjonen vi er i stand til å løse selv de mest kompliserte problemene med størst fleksibilitet.
Vi utgjør et team som i mange år nå har benyttet hver mulighet til det mest oppdaterte arbeidsmetoder ved hjelp av CAD- CAM og siste PC intelligens.

 

Sjekk ut andre produkter : LockRite Skiver | Belleville skive | wave fjærskiver | taggete sikkerhet skiver | buede skiver


Tomt nr. ​​A- 26, Road nr. 10, Wagle Industrial Estate, Thane - 604, Maharashtra, INDIA
tel:
2582 1941 / 2508 / 2581 3416  faks : 91-22-2582 4478post :
Besøk oss : www.discspringsindia.com | www.internationalsprings.com | www.bellevillewashersindia.com

Designet & Hosted by : MID |promotert av : GID

Best Vis : 1024 x 768 Pixels