Hem

produkter

profil

kvalitet

Kontakt

Feedback

 
 
English Spanish French Italian Japanese Norway Swedish Korean

 

International Industrial Springs (IIS), Thane (Mumbai) - Indien upprättas år 1967 har specialiserat sig på tillverkning av spiralfjädrar, Industrifjädrar, tallriksfjädrar, brickor, ringar, Precision Sheet Metal Components, Stampings etc. och catering till kraven på såväl inhemska som internationella kunder. IIS fortsatt sin stadiga tillväxt genom att införa moderna tillverkningsmetoder. Våra tekniker har använt sin tekniska bakgrund, erfarenhet och färdigheter i att utforma och förbättra tillverkningsprocessen för att förbättra kvalitet. Vi är ett ISO 9001: 2000 certifierat företag.
Omfattande produktutveckling och provningslaboratorier är tillgängliga och används för vår i egen produktion och även eller kundens egen utveckling. Vårt huvudsakliga mål är individuell uppmärksamhet, anpassad teknik, ständiga förbättringar och ledningens engagemang för produktkvalitet och kundtillfredsställelse.

Kvalitetssäkring är av största vikt för oss är alltså endast högkvalitativa produkter som tillverkas genom att anta senaste tekniken. Vi ses för kvalitet, tillförlitlighet, konkurrenskraftiga priser och snabb leverans som är vettiga att välja och använda våra produkter.

Tillväxten mönster är mycket systematisk och vetenskaplig tanke på både framåt och bakåt integration och även genom att anta senaste tekniken. Vi har utmärkta spår poster om försäljning och lönsamhet och inre styrka, som har uppnåtts genom år av erfarenhet inom detta område. Vi är på allvar överväger bland prestigefyllda poster i eller allt av produkter för att tillgodose kraven från olika verkstadsindustrin.

Magnificent prestation är resultatet av hårda arbete som satts samman av personal i ledande ställning, kontorspersonal, teknisk personal och arbetskraft i form av dem arbetar under kan och framsynt ledning av chefen för företaget. Avslutningsvis, när du köper produkter från IIS, köper du kvalitet och tillförlitlighet.

Hela verksamheten utgör val av råvara till leverans av färdiga produkter går igenom en rad kontroller kvalitetskontroll utförs av ett team av bergsingenjör och kvalificerade ingenjörer. Genom förståelse för kundernas behov med stöd av teknisk expertis utvecklat våra fjädrar uppfyller de strängaste krav på precision och kvalitet med strikt kvalitetskontroll i varje steg av tillverkningsprocessen.

Kolla in andra produkter : Lockrite Brickor | Belleville Bricka | Våg fjäderbrickor | Sågtandade Säkerhet brickor | Böjd brickor


Plot No A-26, väg nr 10, Wagle Industrial Estate, Thane - 400604, Mumbai, Maharashtra, Indien
Tel. :
2582 1941 / 2508 / 2581 3416  Fax : 91-22-2582 4478 Email :
Besök våra webbplatser : www.discspringsindia.com | www.internationalsprings.com | www.bellevillewashersindia.com
 

Designed & Hosted by : MID | Promoted by : GID

Best View : 1024 x 768 Pixels