Hem

produkter

profil

kvalitet

Kontakt

Feedback

 
 
English Spanish French Italian Japanese Norway Swedish Korean

 

Tallriksfjädrar brickor, skiva brickor, utvändiga låsringar, Industrifjädrar, Key Bellevilles, Serrated Belleville tvättmaskin, Split Bricka Mått, Spring Bearing, Spring Belleville, Mumbai, Indien

 

Vi har bästa möjliga kvalitetskontroll inomstatliga förutom de moderna produktionsanläggningar, det har varit den främsta prioriteringen för alla berörda, och för att bevara högsta kvalitet med mycket konkurrenskraftigt pris struktur, att utföra order i tid och att säkerställa total kunder nöjda. Med erfarenhet av mer än 30 år i produktion har vi utvecklat en mycket strikt kvalitetskontroll och testa systemen. Genom dessa system alla fjädrar är kontrollerade vid varje steg av produktionen så att material och design perfektion ges.

Det systematiska kvalitetskontrollen redan från råvara till färdiga produkter ger oss möjlighet att vinna förtroende och uppskattning av kunder från olika tillverkare samt olika branscher och deras erkännande av vår roll som partner.

Den höga kvalitet bifogas för alla produkter är resultatet av noggrann planering och noggrann testning av processen och ett integrerat system för kvalitetssäkring. Den grundläggande uppgiften är att samarbeta med kunder både idag och i framtiden, mot en allt mer pålitlig slutprodukt. Svår direktiven om metoder, förfarande bundna av stränga regler, kvalificerade tester och framför allt det engagemang av den högsta ledningen för att uppnå målen för kvalitetssäkring se till att kunderna är försedda med en garanterad och certifierad produkt.

Tack vare vårt företags struktur och organisation har vi möjlighet att lösa även de mest komplicerade problem med störst flexibilitet.

Vi är ett team som i flera år nu har utnyttjat varje möjlighet till de mest uppdaterade arbetsmetoder med hjälp av CAD-CAM och senaste dator intelligens.

Kolla in andra produkter : Lockrite Brickor | Belleville Bricka | Våg fjäderbrickor | Sågtandade Säkerhet brickor | Böjd brickor


Plot No A-26, väg nr 10, Wagle Industrial Estate, Thane - 400604, Mumbai, Maharashtra, Indien
Tel. :
2582 1941 / 2508 / 2581 3416  Fax : 91-22-2582 4478 Email :
Besök våra webbplatser : www.discspringsindia.com | www.internationalsprings.com | www.bellevillewashersindia.com

Designed & Hosted by : MID | Promoted by : GID

Best View : 1024 x 768 Pixels