naar huis

producten

profiel

kwaliteit

contact

terugkoppeling

 
 
English Spanish French Italian Japanese Norway Swedish Korean

 

internationale industriële veren (IIS), Thane (Mumbai) - India opgericht in het jaar 1967 heeft zich gespecialiseerd in de vervaardiging van schroefveren, industriële veren, schotelveren, ringen, ringen, precisie plaatwerkdelen, allerhande enz. en catering aan de eisen van de zowel binnenlandse als internationale klanten. iis zette zijn gestage groei door het implementeren van moderne productie methoden. onze ingenieurs hebben gebruikt hun technische achtergrond, ervaring en vaardigheden in het ontwerpen en verbeteren van het productieproces om de kwaliteit product te verbeteren. Wij zijn een ISO 9001: 2000 gecertificeerd bedrijf.
uitgebreide product-ontwikkeling en testen laboratoria beschikbaar zijn en gebruikt voor onze eigen productie, maar ook of de klant de eigen ontwikkeling.
onze belangrijkste doelen zijn individuele aandacht, aangepaste techniek, continue verbetering en het management hecht aan kwaliteit van het product en klanttevredenheid.

kwaliteitsborging is van het grootste belang voor ons, zijn dus alleen kwalitatief hoogwaardige producten worden vervaardigd door het aannemen van nieuwste technologie. we zijn beschouwd voor kwaliteit, betrouwbaarheid, concurrerende prijzen en tijdige levering wat logisch is, te kiezen en gebruik van onze producten.

het groeipatroon is zeer systematisch en wetenschappelijk gezien zowel de achterwaartse en voorwaartse integratie, maar ook door het aannemen van nieuwste technologie. we hebben een uitstekende track records met betrekking tot omzet en winstgevendheid en innerlijke kracht, die door jarenlange ervaring bereikt op dit gebied. zijn we serieus overwegen waaronder prestigieuze items in of variërend van producten om tegemoet te komen aan de eisen van de verschillende technische branches.
schitterende prestatie is het resultaat van de toegewijde harde werk in elkaar gezet door leidinggevend personeel, kantoorpersoneel, technisch personeel en het werk van kracht zijn in de vorm van hen werkt onder de bekwame en vooruitziend leiding van de directeur van het bedrijf. Tot slot, wanneer u de producten uit iis koopt, koopt u kwaliteit en betrouwbaarheid.

de hele operatie vorm selectie van de grondstof aan de verzending van afgewerkte producten gaat via een serie van kwaliteitscontroles uitgevoerd door een team van metallurg en gekwalificeerde technici. door het begrijpen van de behoeften van de klant ondersteund door technische expertise ontwikkeld onze bronnen te voldoen aan de strengste normen van precisie en perfectie de strengste kwaliteitscontrole in elke fase van het productieproces.

Bekijk ook andere producten : lockrite ringen |  Belleville ring | golf veerringen | gekartelde veiligheid ringen | gebogen ringen


plot niet. een-26, de weg niet. 10, wagle industrieterrein, Thane -604, Mumbai, Maharashtra, India
tel . : 2582 1941 / 2508 / 2581 3416â fax : 91-22-2582 4478 Mail :
Visit Us : www.discspringsindia.com | www.internationalsprings.com | www.bellevillewashersindia.com
 

Designed & Hosted by : MID | Promoted by : GID

Best View : 1024 x 768 Pixels