naar huis

producten

profiel

kwaliteit

contact

terugkoppeling

 
 
English Spanish French Italian Japanese Norway Swedish Korean

 

schotelveren ringen, ringen schijf, externe borgringen, industriële veren, de belangrijkste bellevilles, getande Belleville wasmachine, split wasmachine afmetingen, de lente dragen, de lente Belleville, Mumbai, India

 

We hebben best mogelijke kwaliteit controle intrastatelijke naast de moderne productie-installaties, is het de hoogste prioriteit van alle betrokkenen, en aan de hoogste kwaliteitsnormen te behouden met een zeer concurrerende prijs-structuur, om orders op tijd en de totale klanttevredenheid te garanderen. met ervaring van meer dan 30 jaar in productie, hebben we een zeer strenge kwaliteitscontrole en het testen van systemen. door deze systemen alle veren worden gecontroleerd tijdens elke stap van de productie, zodat het materiaal en ontwerp van perfectie is voorzien.

de systematische kwaliteitscontrole vanaf de grondstof tot het eindproduct stelt ons in staat te winnen het vertrouwen en de waardering van de klanten van verschillende fabrikanten en diverse industrieën en hun erkenning van onze rol als partner.

het hoge niveau van kwaliteit die aan alle producten is het resultaat van zorgvuldige planning en nauwgezette testen van het proces en een geïntegreerd systeem voor kwaliteitsborging. De belangrijkste taak is om samen te werken met de klanten vandaag en in de toekomst, naar een steeds meer betrouwbare eindproduct. ernstige richtlijnen met betrekking tot de methoden, de procedure gebonden aan strenge regels, gekwalificeerde testen en vooral de inzet door het topmanagement op het nastreven van kwaliteitszorg doelstellingen te waarborgen de klanten worden geleverd met een gegarandeerd en gecertificeerd product.

te wijten aan ons bedrijf structuur en organisatie zijn we in staat om zelfs de meest ingewikkelde problemen met de grootst mogelijke flexibiliteit op te lossen.

We vormen een team dat al jaren heeft elke mogelijkheid om de meest up-to werkwijzen datum door middel van CAD ​​CAM en de nieuwste computer intelligentie benut.

 

Bekijk ook andere producten: lockrite ringen |  Belleville ring | golf veerringen | gekartelde veiligheid ringen | gebogen ringen


plot niet. een-26, de weg niet. 10, wagle industrieterrein, Thane -604, Mumbai, Maharashtra, India
tel . : 2582 1941 / 2508 / 2581 3416â fax : 91-22-2582 4478 Mail :
Visit Us : www.discspringsindia.com | www.internationalsprings.com | www.bellevillewashersindia.com

Designed & Hosted by : MID | Promoted by : GID

Best View : 1024 x 768 Pixels